Σακχαρώδης Διαβήτης

Στις παρακάτω ενότητες θα βρείτε τις βασικότερες πληροφορίες για τα κύρια θέματα που αφορούν τη διαχείριση του σακχαρώδη διαβήτη.

ΒΑΣΙΚΑ ΔΙΑΒΗΤΗ

Για να κατανοήσετε τον διαβήτη, θα βοηθούσε…

ΤΥΠΟΙ ΔΙΑΒΗΤΗ

Η πάθηση, κατά την οποία τα επίπεδα γλυκόζης…

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΑΚΧΑΡΟΥ

Το αποτέλεσμα της εξέτασης A1C σας δίνει μια ιδέα…

ΥΠΕΡΓΛΥΚΑΙΜΙΑ, ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑ

Η υπεργλυκαιμία (υψηλό σάκχαρο αίματος)…

ΙΝΣΟΥΛΙΝΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ

Υπάρχει ένας αριθμός διαφορετικών…

ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΔΙΑΒΗΤΗ

Ο διαβήτης μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο…

ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Όλοι απολαμβάνουμε το φαγητό, και…

ΑΣΚΗΣΗ

Η τακτική σωματική δραστηριότητα αποτελεί…

Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ιστοσελίδα προορίζονται για να σας παρέχουν πληροφορίες σχετικά με τους μετρητές γλυκόζης αίματος και δεν αποτελούν υποκατάστατο μιας επαγγελματικής ιατρικής συμβουλής ή θεραπευτικής αγωγής για συγκεκριμένες ιατρικές καταστάσεις. Οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία έχετε σχετικά με το διαβήτη ή κάποια ιατρική κατάσταση θα πρέπει πάντοτε να τη συζητάτε με ειδικευμένο ιατρό.

Το Apple και το λογότυπο Apple είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc., καταχωρημένα στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Το App Store είναι ένα σήμα υπηρεσιών της Apple Inc. Το Google Play και το λογότυπο Google Playείναι εμπορικά σήματα της Google Inc. Το λεκτικό σήμα και τα λογότυπα Bluetooth® είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα ιδιοκτησία της Bluetooth SIG, Inc., και οποιαδήποτε χρήση αυτών των σημάτων από την Ascensia Diabetes Careγίνεται κατόπιν σχετικής άδειας. Όλα τα υπόλοιπα εμπορικά σήματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.