Σχετικά με την Ascensia Diabetes Care

Η Ascensia Diabetes Care, μια παγκόσμια εταιρεία αποκλειστικά αφιερωμένη στη βελτίωση της υγείας και της ζωής των ατόμων με διαβήτη, ιδρύθηκε το 2016 μέσω της εξαγοράς της Bayer Diabetes Care από την PHC Holdings (παλαιότερα γνωστή ως Panasonic Healthcare Holdings).

Με έδρα στη Βασιλεία της Ελβετίας, η Ascensia έχει περισσότερα από 80 χρόνια ιστορίας στη βοήθεια ανθρώπων να διαχειριστούν τον διαβήτη τους. Τα προϊόντα μας πωλούνται σε περισσότερες από 125 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Είμαστε οι δημιουργοί του παγκοσμίου φήμης χαρτοφυλακίου συστημάτων παρακολούθησης γλυκόζης αίματος CONTOUR® και είμαστε αφοσιωμένοι στην προσθήκη περισσότερων καινοτόμων προϊόντων, ικανών να αλλάξουν τον τρόπο ζωής στο χαρτοφυλάκιό μας.

Image: GLOBALASSETS ABOUT US TEMPLATE ABOUT US LIFESTYLE

Η προσέγγισή μας

Στόχος μας είναι να παρέχουμε προϊόντα και λύσεις που προσφέρουν μια θετική, καθημερινή διαφορά για τα άτομα με διαβήτη. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι ο διαβήτης δεν θα εμποδίσει το μέλλον των ανθρώπων, επιτρέποντάς τους έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής.

Γιατί συστήματα μετρητών CONTOUR®

Η γκάμα των προϊόντων μας συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με φιλική προς το χρήστη λειτουργικότητα που υποστηρίζει τη διαχείριση του διαβήτη, παρέχοντας σαφείς και ακριβείς μετρήσεις που μπορείτε να εμπιστευτείτε.

Μέσω της τεχνολογίας μας προσπαθούμε να κάνουμε τη διαχείριση του διαβήτη όσο το δυνατόν απλούστερη, ώστε να λαμβάνετε τα δεδομένα που χρειάζεστε για να παίρνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να παρέχουμε συστήματα που καθιστούν ευκολότερη την παρακολούθηση και είναι κατάλληλα για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Η ιστορία μας

Για περισσότερα από 80 χρόνια, η συνεχής έρευνα επέτρεψε στην ομάδα μας να πρωτοστατήσει στην ανάπτυξη τεχνολογίας και συστημάτων παρακολούθησης γλυκόζης αίματος. Αυτές οι καινοτομίες έχουν σχεδιαστεί όχι απλώς για να καλύπτουν τις ανάγκες των ασθενών, αλλά για να βοηθούν στην απλοποίηση και βελτίωση της ζωής τους.

  • Παρουσιάσαμε μια πιο έξυπνη έκδοση της εφαρμογής CONTOUR®DIABETES app με νέα χαρακτηριστικά για την υποστήριξη της αυτό-διαχείρισης των ατόμων με διαβήτη

   Contour Diabetes App

   2018

  • Η Ascensia Diabetes Care ιδρύθηκε μέσω της πώλησης της Bayer Diabetes Care στην Panasonic Healthcare Holdings Co., Ltd.

   Ascensia Diabetes Care

   2016

  • Παρουσιάσαμε τον πρώτο μετρητή γλυκόζης αίματος του χαρτοφυλακίου CONTOUR®NEXT, της νέας γενιάς προϊόντων διαχείρισης διαβήτη υψηλής ακρίβειας

   Contour XT

   2013

  • Παρουσιάσαμε μια σειρά συσκευών παρακολούθησης γλυκόζης αίματος με τεχνολογία No Coding®, συμπεριλαμβανομένων των μετρητών BREEZE® και CONTOUR®

   Contour

   2003

  • Παρουσιάσαμε το Glucometer Elite® τον πρώτο μετρητή που έκανε χρήση της τεχνολογίας "Sip-In" και το πρώτο σύστημα παρακολούθησης γλυκόζης αίματος «χαμηλού όγκου» (3 μικρολίτρα)

   Elite

   1993

  • Μέσω του πρώην τμήματος Ames, παρουσιάσαμε τον μετρητή Ames Reflectance, τον πρώτο φορητό μετρητή γλυκόζης αίματος

   Ames Reflectance Meter

   1969

  • Αναπτύξαμε το Clinitest®, το πρώτο εύχρηστο τεστ για τη μέτρηση αναγωγικών ουσιών στα ούρα, όπως η γλυκόζη.

   Bayer Clinitest

   1941